HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek vindt duurzaamheid, energielasten, betaalbaarheid en comfortabel wonen onderwerpen die de komende jaren speerpunten zijn in ons beleid en het moeten zijn in het beleid van woonstichting Leystromen en voor de huurders individueel.

Om ervoor te zorgen dat we in de gemeente Hilvarenbeek er samen voor gaan zorgen dat huren in Hilvarenbeek gelijk staat met duurzaam, comfortabel en betaalbaar wonen gaan we binnen onze organisatie werken met energieambassadeurs. Dit zijn specialisten op het gebied om met eenvoudige ingrepen energie te besparen zonder comfort in te leveren en tevens zijn deze mensen getraind in het najaar van 2017 om groepen mensen bij elkaar te brengen om gezamenlijk op te trekken in duurzaamheid en energetische maatregelen. Dit kan zowel in het stimuleren van een gezamenlijke inkoop, tot eigen initiatief om plannen uit te voeren en/of om druk uit te oefenen bij de verhuurder/gemeente om maatregelen te nemen.

Wilt u kennismaken met één van onze energieambassadeurs, neem dan contact op met via het contactformulier. !! Energieambassadeurs zijn vanaf 1-1-2018 beschikbaar !!

Op de onderstaande pagina’s vindt u al diverse tips om eenvoudige energetische maatregelen toe te passen.

Bekijk ook de pagina: Huren & Energie en Slim Energieverbruik.