De Kerngroep van HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek hecht veel waarden aan het contact en inbreng vanuit de leden en de overige huurders van corporatie Leystromen in de gemeente Hilvarenbeek. We hanteren diverse manieren om uw mening over uiteenlopende zaken te peilen, één van de handige en goed toegankelijke hulpmiddel daarbij is het uitvoeren van een digitale enquête. Op deze pagina vragen wij  u in samenwerking met Opinion Stage en/of Google regelmatig naar uw mening over uiteenlopende zaken.

Het beantwoorden van de enquête gaat als volgt, eerst leest u in het kort aanvullende informatie over het onderwerp, daarna krijgt u enkele vragen voorgelegd waarmee wij u mening peilen.

Namens de Kerngroep van de HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek willen wij u bedanken voor uw waardevolle bijdrage.

Algemene informatie.

Op dit moment hebben we geen enquête uitstaan.

Dank voor uw bezoek.