Uw huurdersvragen, team ondersteuning HBVH.

HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek staat voor u klaar.

Binnen de HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek is een Team Ondersteuning actief die veel van uw huurdersvragen kan beantwoorden, u de goede richting kan wijzen, kan begeleiden en/of kan ondersteunen bij het oplossen van uw huurdersprobleem. Wij doen dat op afspraak. U kunt op diverse manieren afspraken maken, u kiest voor de voor u makkelijkste ingang: telefonisch via 06 13 42 13 04, per mail info@hurenhilvarenbeek.nl of via Messinger of Whatsapp of het Contactformulier.

De afspraak kan bij u thuis, maar eventueel ook op één van de volgende locaties plaatsvinden: MCC De Elckerlyc, Omé Toon, Hercules of Schuttershof. Door het maken van een afspraak zijn we flexibeler in onze ondersteuning naar u toe en is de privacy beter gewaarborgd.